Tanke om: Ridsporten, Tjejer eller Killar?

Ridsporten är ju väldigt stor sport och kommer antagligen att fortsätta växa och bli tuffare konkurans. Sverige har väldigt duktig ryttare på Elite nivå som till exemple Malin Bayard, Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredriksson och många mer. Men det är ju på väldigt höp nivå där det är rätt jämnlikt mellan män och kvinnor. Men när man tittar på t.e.x lokal nivå så är det mest tjejer som tävlar. Det är något jag tycker att det ska finnas mer av killar inom ridsporten.
 
Härom veckan var jag på tävling och det var bara tjejer där och tävla förutom alla ponny papporna då men ingen kille som skulle tävla vad jag såg. jag kom in på framhoppningen för att titta på alla andra från våran klubb och så ser jag en kille på sin A-ponny eller B-ponny kommer inte ihåg, men det är inte det jag vill komma fram till. Jag blev så glad och det blir jag alltid när jag ser en kille ute på tävlingsbanorna. Han vägra ut sig men han värkade inte arg vilket jag tycker är duktigt av honom för det är många som kan tappa humöret lätt om det inte går bra eler om dom inte är nöjda. Jag tyckte att det var synd om honom för han inte blev felfri men han va så söt så jag ville bara gå upp och krama honom.
 
Det spelar ingen roll hur gammal killen är vilken klass den tävlar eller om ponnyn är bra eller inte. Jag blir bara glad när man ser killar som håller på med hästar. Tycket det här är ett stort framsteg inom ridsporten och det är bra att det är blandade kön. Inte bara i ridsporten utan det kan vara i fotboll eller att mer och mer tjejer våga ge sig på tuffare sporter t.e.x Amerikansk fotboll.
 
Nu till frågan:
Har ni många killar i erat stall där ni har era hästar eller rider? Tycker ni att det är kul att killar blir mer och mer interesserad av hästar eller inte? Hur tror ni ridporten kommer ser ut om 5 år, mer tjejer, killar, eller rätt blandat?
 
Ni får gärna skriva åsikter om det här i kommentars fälten och kommer läsa igenom dom sedan.

 
 

Kommentarer
Postat av: Olivia

svar: once a directioner, always a directioner ;) Såklart jag är det fortfarande! Ska ni på deras konsert ? :)

Svar: Ja vi ska på deras konsert, jag (Sofie) ska gå i Stockholm med min kompis och klara ska se dom i Berlin med hennes familj :)
Klara och Sofie

2013-05-03 @ 17:58:04
URL: http://itsolivia.blogg.se/
Postat av: Olivia

Svar: okej vad kul! :D Jag ska också på deras konsert jag med, här i sverige då! Galet att det bara är 4 dagar kvar nu :o

Svar: ja det ska bli sjukt kul! :O :D
Klara och Sofie

2013-05-04 @ 12:29:53
URL: http://itsolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu