Maj maj

Imorgon är det första Maj. Ännu en månad har flugit iväg. En månad kvar av skolan men det behöver vi inte tänka på just nu. Maj kommer att bli en fullspäckad månad och ni kommer att få hänga med hela månaden. Men nu skall jag avsluta den här månaden och vakna upp i en ny! Hoppas alla har eller hade en jätte trevlig Valborg och vi hörs imorgon.

Klara


video från ridpasset idag

 
 
//kram Sofie

Över lycklig

Ni är helt otroliga. Vi har inte bloggat på ett halv år och vi har redan 3 gånger så många läsare som jag hade förväntat mig. Ja som sagt helt otroligt. Det skulle komma upp en video till men telefonen dog så det sket sig totalt… Men får se om det kommer något liten video imorgon när bi är lediga. Ska även prata med Sofie om en ide jag kom på som jag tror att ni skulle gilla :)

5 miljarder Bamse kramar till er alla//
Klara


Video

Här har ni en liten random video. ENJOY!!


Bloggkampen

För er som såg bloggkampen, hur tyckte ni det var från skala 1-10 1=dåligt 10=super bra! Var det upp till era förväntningar eller va det sämre, själv tyckte jag det var kul att se på, synd att varje avsnitt var så kort bara ;)
//Sofie


Vitlöksbröd

Såhär blev resultatet på hemkunskapen :)
//Sofie


Hemkunskap

sitter och väntar på att hemkunskapen ska börja ;) 
//Sofie

Nu är vi tillbaka!

Ja ni kanske läste inlägget vi la upp igår? Iaf vi kommer nu tillbaka som inte helt andra personer kan jag inte säga, men, vi har förändrats och hästarna (Arrak & Amir) mår bättre än bäst! Så detta kommer bli kul. Det kommer komma frågestunder, videobloggar, tävlingar, m.m. Kommer bli en roligare blogg helt enkelt, och vi kommer inte bara skriva om hästarna för då blir det en så inramad blogg. Utan vi kommer skriva om ALLT :) ha en bra dag :)
//
Sofie & Klara

Det var längesen alla grisar i hagen!

Nu är Ponnysisters tillbaka!! Wohooooo! Efter att ha haft uppehåll i cirka 6 månader så har vi bestämt oss att börja blogga igen. Varför ville vi detta kanske ni undrar? Jo för att vi har fått tillbaka blogg lusten. Nej men vi kände oss för att dra igång det här igen. Vi har läst igenom våra gamla inlägg och tycker att dom var tråkiga vissa var bra men vi ska förbättra oss i våra inlägg. Det blir inte lika mycket om dagen och sånt utan mer åsikt inlägg och förhoppnings mer video inlägg eller videon över huvudtaget. Ponnyerna är kvar och mår bättre än dom någonsin gjort. Hoppas ni väljer att stanna och fortsätta läsa om våran resa i ridsporten och utanför. Fråga inte om rubriken lite random sådär jag vet.

Kramisar//
Klara och Sofie


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu