Gårdagens hoppträning

Hoppträningen igår gick superbra om man jämför dom senaste hoppträningarna! Så jag är super nöjd, han var pigg på hinderna, han ville hoppa, visst han vinglade till riktigt rejält innan ett hinder men han hoppade en då. Och det var helt mitt fel att han vingla för jag var inte med med ytterhjälperna alls men han ställde upp iaf och han var så duktigt! Och vi hade vattenmatta med och han titta inte ens på den och han är livrädd för vattenmattor men antagligen inte längre 
//Sofie

Ingen skola idag :)

Ja idag så är det idrottsdag på skolan (tror det heter så ;) ) och då valde jag att rida och det får man göra vart man vill bara man har ett så kallat "ridintyg" med föräldrarnas underskrift :) så klockan halv 10 kommer jag vara på stallet

Sen klockan 1 så åker jag, klara,Ylva, Tove och Linnea till Stenungsund för att handla lite :) hoppas ni får en bra dag!

Puss och kram
//Sofie


Bättre sent än aldrig ;)

Ja, ni kanske tror nu då att jag inte klarade moppeprovet men det gjorde jag :) blogg.se appen vägrade lägga upp inlägget efter moppeprovet ja så just nu känner jag mig väldigt fri att ha en egen bil och linne åka när jag vill :)
Puss på er
//Sofie


Imorgon smäller det!

Ja imorgon klockan halv 1 åker jag och pappa till Hisingen för att skriver moppeprov ;) jag är inte så nervös just nu för tillfället men jag kommer nog bli det sen! Men jag vill så gärna ha körkort nu när jag har en egen bil och allt vad mer kan man begära liksom :) nej, det skulle sitta väldigt fint med ett litet körkort nu också!! För jag känner ju tt jag kan allt och så, så vi får se hur det går, det kommer nog uppdatering om resultatet imorgon. Eller vi säger så här om jag får körkortet slänger jag in ett inlägg men om jag inte klarade det så är jag så sur på mig själv att jag inte vill prata med någon och slänger INTE upp ett inlägg, så då vet ni varför om det inte kommer komma upp ett inlägg imorgon från min sida ;) godnatt puss och kram!
//Sofie


15 år = mopedbil :)

ja förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar men jag har fortfarande inte smält och fattat att jag har sett ONE DIRECTION i Stockholm live! :)
 
Saken gjorde det inte bättre idag när jag fyllde 15 år och en söt liten sak så kallad moppebil står utanför huset när man vaknar, då blir man ju typ i choktillstånd igen ;) hahaha, ja jag är ju inte riktigt som alla andra :)
 
Sen hör jag hur flera bilar tutar utanför vårat hus... ja då har en viss Klara och Tove vart här i morse och satt dit en stor fet skylt i diket där det står Tuta Sofie 15 år så det slutade idag med att vi har hört 42 stycken tutande idag utanför mitt hus inklusive 1 buss ;) jaja, YOLO man lever ju som sagt bara en gång :)
 
Sen räckte det ju inte för klara och dom att komma en gång i morse, ja så när vi sitter och precis har ätit klart knackar det på dörren, så jag springer och öppnar, ja gissa vilka som står där... jo Klara och hela hennes underbara familj + underbara Tove. så dom står där och sjunger och så får dom komma in och äta tårta med oss så himla gulligt och trevligt! ♥♥♥
 
så, så himla mycket bättre 15 års dag kunde man inte haft!!!
 
Här är två bilder från instagram på min lilla nya älskling :)
 
//Sofie Puss och Kram, nu ska väll jag gå och lägga mig, för på söndag måste jag vara pigg och glad igen för då ska jag konfirmeras, det är mycket på samma gång nu, plus att sedan på tisdag ska jag skriva upp mopedprovet ;) får se hur det går, hoppas det går bra, vill verkligen köra min fina bil nu  :)
 

God Natt

Kommer kanske ett litet inlägg innan jag åker imorgon :)
Natt,
Klara


Blogg.se

Appen dampar om ni undrar varför uppdateringen är dålig.


Lazy day

Idag känns det som om dagen aldrig kommer att ta slut. Har sovit jätte dåligt inatt och vakna ganska tidigt idag i också. Inte en bra kombination. Har vart och satt upp en skyllt utan för Sofie's hur för hon fyller ju år idag!
Ska ner till stallet senare och rida min lilla plutt. Det blir en skritt runda idag.
Ska packa också för imorgon då jag ska till Berlin så jag kommer inte blogga till helgen då det kommer bli dyrt. Det kommer bilder och videon från Berlin när jag kommer hem.
Nu ska jag vila lite så hörs vi senare!
Klara

Bilder tagna av Sofie


Lång dag

Idag har varit en lång dag men har fått mycket gjort.
Santos var jätte fin idag när jag red honom. Hade lätt kunnat ha han som min egna stor häst. Har ridit Arrak också idag. Han var lite stelare än vanligt i början men blev mjuk och följsam efter ett tag. Träffa även Sofie idag första gången på två dagar. Var jätte kul att se henne igen.
Imorgon är det fredag och kommer bli en hektiskt dag, det kommer resten av veckan också vara men det kommer inlägg om det imorgon. Skall sova nu så jag orkar morgon dagen :)
Godnatt,
Klara


Myser med hunden och 1D

Får passa på när det ändå är hyfsat väder.

Klara


Torsdag? Fredag?

Det värsta med att vara ledig från skolan dom sista dagarna i veckan är att jag inte har koll på dagarna. Det känns som om det är fredag idag men det är torsdag egentligen, tror jag... Tur att det finns kalender eller föräldrar som än så länge har koll på veckan.

Klockan 11 ge jag mig av till ett annat stall och rida Santos. Han är stor häst som jag hjälper ägaren Helena att rida då och då för att hon inte har tid att sätta igång honom efter han har varit skadad.
Nu upp och äta frukost och fixa mig så jag inte blir sen.
Kanske kommer lite bilder sedan om min mobil följer med.

Klara


Trött

Är jätte trött och glad att skolan är över den hör veckan. Som ni vet så är Sofie på konsert just nu. ONE DIRECTION!! Wohoo! Så då får jag skriva ett litet inlägg här.
Arrak var jätte duktig idag. Mjuk och fin i både höger och vänster varv. Vi red dressyr idag bara för att känna på han lite och mjuka upp han.

Imorgon så får jag sov morgon tack och lov. Sen klockan elva ska jag bort till ett annat stall och rida stor häst. Skulle ha ridit honom idag men det var för blött i hennes padock, så det fick bli imorgon istället. Ska även rida min egna ponny imorgon. Vet ej hur men rida ska jag. Sen ska jag även börja packa lite imorgon eftersom jag ska till Berlin på lördag och titta på ONE DIRECTION!!!! Det ska bli så underbart och overkligt så det inte är sant. Att få se sina idoler live i person... Går inte att beskriva direkt vet bara att jag kommer att skrika så jag blir hes och kanske gråta lite ;) men det ska bli sjukt kul att få uppleva. Men kommer mer om det här på fredag :)

Det var allt för idag även om jag inte skrivit något idag... Men ja.

Klara


Stockholm!!

Nu är jag och Tove i bilen och påväg till Stockholm!! Ikväll klockan 6 sitter vi inne på arenan! Gud va jag är taggad jg kommer vara hyper när jag kommer till hotellrummet efter konserten ;) hahaha

//Sofie


Video

Den här videon blev lite sen, men bättre sent än aldrig ;)


Moppekörning

Hela förmiddagen körde jag moppe från 08:00-11:40 det gick super bra! Sen efter skolan ska jag hem och sen till konfirmationsmöte, sista kpnfirmationsmötet för alltid! Tjohoo jag konfirmeras nämligen på söndag :) och sen efter det har jag markarbete ;) och sen ska jag hem och packa, för jag ska till STOCKHOLM imorgon!!! Och se på ONE DIRECTION!!! Så sjukt kul det ska bli!! :) ja det kommer uppdatering sen mer om Stockholm :)

//Sofie


Goten morgen!

Tisdag. Andra dagen i veckan om ni ville veta. Idag så är det skolan precis som vanligt. Inget nytt som ska hända vad jag vet. Får kämpa mig igenom den här dagen också. Nej det behövs inte men jag är trött så för se om man kan hålla sig vaken på lektionerna ;) sedan är det hem och byta om till rid klädder och äta innan man beger sig av till stallet för ett markarbetes lektion. Får se om det kommer video. Om mamma är så snäll att hon vill filma.
Så ser mina tisdag ut.
Klara


Dagens övning

Så här ser dagens övning för mig och Amir som vi kommer fokusera på mest idag när jag rider. Det består av trav i skänkelvikning för vänster skänkel hela vägen in till mitten och gör sedan volt, fortsätter sedan med skänkelvikning för höger skänkel ut till spåret och gör lika dant på andra långsidan och gör den några gånger i detta varvet sen byter var. :D ser fram emot den,  eftersom att den inte är så komplicerad och anstränger inte mig så mycket som ryttare och eftersom jag har vart sjuk, så denna blir nog perfekt 
//Sofie

Biblioteket

Nu har jag en timmes rast om ni ville veta,
GLÖM INTE ATT KOMMENTERA FRÅGOR SOM VI KAN STÄLLA TILL WILLMA FUR

//Sofie


Bildbomd

ja rubriken säger rätt mycket, när jag satt och rediegerade insåg jag att det var lite fler bilder än vad jag hade tänkt mig ;)
 
här är dom iallafall, vårkänslor lär man få, det fick jag iallafall:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja det var alla bilder det :D där fick ni lite att titta igenom, vissa bilder blev lite oskarpa, det var p.g.a när jjag beskärde dom såg jag inte hur suddiga dom blev ;)
 
//Sofie

Full späckad dag!

Tjäna/ tjena/ Hej! Har precis kommit hem från stallet. Jag fixat allt till mina hästar och även Amir då Sofie är sjuk och jag tyckte inte hon skulle behöva åka till stallet bara för att mocka och allt annat man måste göra. Har 2 timmar innan vi ska iväg till farmor och farfar och äta, men ska göra lite läxa nu och ser vad jag gör med resten av tiden.

Klara


Gissa vad?

Gissa vad det här är...? ;)

Fotografera

Ska ut och fotografera nu, vill ni se resultaten sen? 
//Sofie
 
 

Skaffa våran app ;)

För dig dom har iphone, och inte orkar skriva in hela våran adress (http://ponnysisters.blogg.se) varje gång ni vill gå in och kolla till våran blogg kan nu lägges ner den på din hemskärm som en app. Du gör såhär:
1. Du går in på våran blogg som vanligt http://ponnysisters.blogg.se
2 längst ner på din telefonskärm (du ska inte skrolla ner på skälva bloggen) utan längst ner på din telefonskärm är det en blå rand, och den knappen i mitten som är som en rektangel omedelbart en pil i den ska du trycka på.
3. När du har tryckt på den kommer en massa alternativ och då trycker du på den "knappen" som det står lägg till på hemskärmen 
4. Vips... Så har du den på hemskärme. (Din bakgrundsbild) 
 
//Ponnysisters

You play football?

 
 
//ponnysisters

Svår lastad häst?

Jag har själv vart med om att en häst fått panik i transporten. vi var på en tävling, för rätt många år sedan så hyrde jag en B-ponny som heter oliver och han var inte svår lastad men han kunde inte stå själv i en transport. men denna gången åkte han med en anna häst där bak.
 
när jag hade hoppat första klassen så lastade vi honom så han skulle få vila sig till den andra klassen, vi gick till kafeterian och åt lite, och gick sedan tillbaka till transporten för att kolla hö och vatten.
 
när vi kommer till transporten hör vi skrianden och hela transporten gungar och vinglar där inne står oliver och har fullständig panik! Jag får ju själv panik och bara börjar stört gråta, det ser ju alltid hemskare ut en vad det är. Och vi kunde inte gå in i transporten då skulle vi ju bli ihjäl trampade.
 
så det vi får göra är helt enkelt att öppna bakersta rampen precis när vi har öppnat den står hästen redan på utsidan då har han slitit låsa sig och krupit under den bakersta bommen.
men tur att inget vätre hände iallafall!
 
min frisör berättade när hennes häst fick panik och slog sitt huvud blodigt så dom fick sy 34 stygn i huvudet på hästen.
 
dom skulle iväg på en tävling så lånade dom en transport, och så i svängarna så sprakade hästen i transporten, men dom kommer ändå fram till lidsköping där tävlingen var. När dom kommer fram så har hästmästarnas av sig nästan halva skon, och hÖsten blev även halt. 
 
så när hovslagaren har varit där åker dom direkt hem igen, när dom nästan framme, dom är vid stora höga, och dom hade stallet jörlanda, då sparkar hästen extra mycket så dom bestämmer sig för att gå ut och titta till hästen.
 
när hon kommer ut ser hon hur transportglasefönstret längst fram är borta och det är massa blod hon får ju panik så dom tittar in i transporten, då har hösten lyckats ta sig över bommen slått i huvudet i glasrutan längst fram och gjort sönder den, så hon hänger med nacken lite vriden så om hon skulle få panik knäcker hon nacken, men till slut lyckas hon komma över bommen och så ligger hästen längst fram i transporten på den smalaste ytan, dom ringde ju självklart 112 men när dom kom fram så hade ju det mesta löst sig, och när veterinären kom bestämde dom sig att försöka köra hem hästen för veterinären gav den smärtstilland
 
så dom körde hem hästen FÖRSIKTIGT när dom kom hem fick hästen 34 stygn i huvudet. Men hon hade bara skadat sig i huvudet hon svar inte halt eller någonting. 
 
Så det slutade ju "bra" för dom...
 
FRÅGA TILL DIG!:
har du själv någon häst som är svår lastad, eller får panik i transporten, kan inte stå själv i en transport för då får den panik, eller hyr du en sådana häst? Kommentera och driv disskussionen vidare ;)
//Sofie
(bilden är inte på någon utav hästarna)

Fredag!!

Idag så vilade Amir, innan vi var på stallet så åkte jag och mamma till Stenungsund och handla lite kläder sen klippte jag mig, men jag behöver inte gå in på det så mycket.
Just nu ska jag gå och lägga mig så jag inte blir mer förkyld en jag redan är ;)
Godnatt puss och kram!
//Sofie


Tanke om: Ridsporten, Tjejer eller Killar?

Ridsporten är ju väldigt stor sport och kommer antagligen att fortsätta växa och bli tuffare konkurans. Sverige har väldigt duktig ryttare på Elite nivå som till exemple Malin Bayard, Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredriksson och många mer. Men det är ju på väldigt höp nivå där det är rätt jämnlikt mellan män och kvinnor. Men när man tittar på t.e.x lokal nivå så är det mest tjejer som tävlar. Det är något jag tycker att det ska finnas mer av killar inom ridsporten.
 
Härom veckan var jag på tävling och det var bara tjejer där och tävla förutom alla ponny papporna då men ingen kille som skulle tävla vad jag såg. jag kom in på framhoppningen för att titta på alla andra från våran klubb och så ser jag en kille på sin A-ponny eller B-ponny kommer inte ihåg, men det är inte det jag vill komma fram till. Jag blev så glad och det blir jag alltid när jag ser en kille ute på tävlingsbanorna. Han vägra ut sig men han värkade inte arg vilket jag tycker är duktigt av honom för det är många som kan tappa humöret lätt om det inte går bra eler om dom inte är nöjda. Jag tyckte att det var synd om honom för han inte blev felfri men han va så söt så jag ville bara gå upp och krama honom.
 
Det spelar ingen roll hur gammal killen är vilken klass den tävlar eller om ponnyn är bra eller inte. Jag blir bara glad när man ser killar som håller på med hästar. Tycket det här är ett stort framsteg inom ridsporten och det är bra att det är blandade kön. Inte bara i ridsporten utan det kan vara i fotboll eller att mer och mer tjejer våga ge sig på tuffare sporter t.e.x Amerikansk fotboll.
 
Nu till frågan:
Har ni många killar i erat stall där ni har era hästar eller rider? Tycker ni att det är kul att killar blir mer och mer interesserad av hästar eller inte? Hur tror ni ridporten kommer ser ut om 5 år, mer tjejer, killar, eller rätt blandat?
 
Ni får gärna skriva åsikter om det här i kommentars fälten och kommer läsa igenom dom sedan.

 
 

Glöm Inte Bort!!

Att ställa frågor till Wilma Fur i kommentars fältet eller via mail.
 
[email protected]

Expeditionen

Just nu sitter jag med mina små kompisar i expeditionen och gör precis ingenting ;) jo, väntar på att tiden ska gå och en lektion ska börja... Den lektionen som ska börja är kemi och det ska bli väldigt kul. Vi ska jobba själva hela lektionen utan genomgång och sånt så då blir det att jobba på så man någon gång kan bli ett A-barn
//Sofie


Ni har väll inte missat...

att vi finns Instagram och bloglovin. Instagram kan ni följa oss på om ni vill se mer bilder aav hästarna och även sådana bilder som inte läggs ut på bloggen.
 
Instagram:
klaralind
sofiesiggelin
 
Bloglovin:
Ser ni till höger.
 
Twitter:
ponnysisters
klaralind
sofiesiggelin
 
Keek:
klaralind
 
VideofyMe:
ponnysisters
 

Fel information...

Har precis bytt om till gympa kläder för vi skulle ha någon "kurs" i dragkamp som skulle ha börjat 9.25. Men när vi kommer in i gympa salen och är redo att börja så får vi reda på att vi har fått fel information om tiderna. Istället börjar vi en timme senare 10.25.

Blir lite irriterad på sådant här. Inte första gången det har hänt heller...

Men nu har vi 1 timme rast och några i klassen sitter i omklädningsrummet och är "sociala". Dom flesta sitter med mobilen inklusive jag. Musik är min räddning just nu från att dö av tråkighet. Inte för jag vet om man kan göra det men vi säger så.

Hoppas ni slipper sånt här idag och att ni får en helt underbar dag. Kon ihåg att alla är unika inklusive just du som läser detta! :)

Klara (den just nu lite irriterade) Lind


Somnar med ett leende på läpparna! :)

Ni är helt otroliga. Ni skriver snälla kommentarer vilket är jätte kul att läsa och att det är hyfsat många som läser våran lilla blogg och det är ändå bara andra dagen sen vi började igen. Det är kul att det är några som läser iallafall! :) är fortfarande lite överraskad att ni läser våran blogg. Trodde ärligt talat att det bara skulle vara våra närmaste vänner som läste den men antagligen inte. Tycker det är kul att andra är intresserade av mitt och Sofies liv även fast vi inte skriver allt som händer här men det mesta.
Nu ska jag sova så jag orkar med imorgon då det är FREDAG!!! Kommer inlägg imorgon med så håll utkik. Jag och Tove skall även till gymet och jag är rätt säker att det kommer en video där ifrån ;) Men vi ses imorgon alla pussgurkor (fråga inte...)

Klara


Dagens hoppträning

Ja idag som ni vet hopptränade jag och klara, klara har ju redan skrivit hur det fin för henne osv osv, men ja, jag säger som klara, jag har ju definitivt haft bättre hoppträningar...
 
 Nej men, som ni kanske vet iaf när jag och Amir skulle hoppa L:D och L:C i Lidköping typ i vintras nästan, så gick vi ju omkull på en oxer på framridningen. Några veckor efter det, hopptränade jag och vi hoppade en oxer, Amir ångrade sig mitt i hoppet och lyckas stanna i typ luften, och eftersom oxern var högre än hans ben nådde till marken (och självklart var det inga sälerhetsskollor) så hängde han där några sekunder, fast tillslut ramla bommarna ner då. 
Ja ni kan ju tänka er själva hur ryttaren reagerar när två sånna här saker händer rätt tätt intill varandra och både gångerna händer det på en oxer... 
 
Ja jag själv blir väldigt osäker även på hoppträningar då, så Amir stannar ju då. För Amir är en sån häst som måste ligga PERFEKT på hindren och om han inte ligger PERFEKT på hindren så stannar han. Och om jag då blir osäker så kan jag ju inte lägga honom perfekt på hindret, visst jag kan lägga han perfekt, men han hoppar ju inte om jag känner mig osäker, för han är den typen utav häst som är väldigt försiktig efter allt som har hänt. 
 
För om man tänker tillbaka innan alla omkullgångar var, då fanns ju knappt stanna i hans huvud, det var liksom bara tuta och köra, och det gav ju tillslut det slutgiltiga resultatet, jo omkullgångar... 
 
Men jag vet ju att om jag bestämmer mig för att hoppa så hoppar han, för hoppa kan han det är ingen snack om saken, utan det är mig allting hänger på, jag får liksom ingenting gratis utav honom, allt måste verkligen sitta och vara perfekt om han ska hoppa, annars gör han det inte. 
 
Så jag kan ju inte beskylla Amir för en dålig hoppträning, men jag är mer besviken på log själv, att jag bara inte kan släppa allt som har hänt och bara komma över det, men jag ska alltid tänka tillbaka och tänka det värsta... Jag vill bara kunna släppa allt detta.
 
För jag vet att om jag bara släpper allt som har hänt och fokuserar på nuet kommer Amir få tillbaka sitt självförtroende ännu mer och bli en Gud på att hoppa, vilket han redan är, men han kan ju alltid bli bättre, och det SKA JAG bli!! :) 
 
//Sofie

Hoppträning

Här är videon på hoppträningen från idag!


Hoppträning

Hoppträningen är avklarad för denna veckan. Är jag nöjd? Både jag och nej.
 
Han var jätte fin i början eller mer än hälften av hoppträningen. Han lyssnade fint på skänkeln och var väldigt lung men ändå taggad. Mot slutet av träningen när vi skulle hoppa en bana på 9 hinder så blev han lite för taggad och kom in sin egen värld kändes det som. Han lyssnade inte speciellt bra på skänklarna men det gick. Bättre hoppträningar har jag haft kan man säga. Ska prova på ett annat bett nästa gång bara för att se om det är någon skillnad, inte för jag tror att det kommer bli det men det är aldrig fel att försöka.
 
Jag håller på att redigera klippet nu så den kommer upp om cirka 20 minuter om allt går som planerat. Det kom bara med 4 hinder från banan för mobilen dog :( Men det får duga, det är i alla fall en video.
 
Hoppas ni alla blev glada över nyheterna i video bloggen. Det är bara att komentera eller skicka frågor via mail till oss som vi sedan ställer till WIlma Fur. Ni kan även tipsa om det är någon annan ni vill at vi skall interviewa i framtiden på bloggen. Håller även på att fixa lite roliga tid inställda tills imorgon.
 
Jag men ska fortsätta med videon så den kommer upp någon gång idag.
 
Klara
 
 

Nyheter!!

Här har ni videon om nyheterna! :)


ÖVERRASKNING!

Idag lite senare kommer en SUPER ÖVERRASKNING! så håll utkik hela da´n! vi lovar er ni kommer ÄLSKA det!!
 
 
//Ponnysisters

Chilla Hemma!!

Är hemma en liten stund innan vi åker tillbaka till skolan för att fortsätta dagen.
Klara


4 saker ni inte visste om mig

• jag är livrädd för spindlar
• jag är jätte blyg
• jag har typ klaustrofobi
• vi köpte Amir exakt en månad innan julafton

//Sofie ❤❤


Håll utkik

Ja rubriken säger det mesta ;) idag får ni hålla utkik på bloggen då det kommer ut något, vad, säger jag inte. kommer lite mer information senare :)
Idag är det skola, tycker att det ska bli kul, lära mig lite nya saker och så :) ja vi behöver inte gå in på det så mycket men ja, Amir skötte sig super när vi klättrade i en brant backe igår, och idag står det hoppträning, ska försöka få någon att filma så vi kan dela det med er :)

Bilden är från när vi kom delad 1:a placering på bohuscupen omg. 1 i Strömstad :) <3


Morgon Dagen

Imorgon så är det skola som gäller. Kan inte klaga direkt då jag tycker det är helt ok. Det kommer inlägg så ni behöver inte oroa er ;) Det kommer även spännande nyheter imorgon i en video blogg så håll koll.

Det är också hoppträning vilket jag ska självklart försöka få någon att filma så ni kan få se det sen. :)

Är fruktansvärt trött idag men det är jag inte ett dugg förvånad över eftersom vi har haft städ dag i stallet sen klockan 11.00 till cirka 15.00. Kan inte säga att jag städa så mycket lekte mest med dom små ungarna vilket inte är någon idé att jag tar upp för ni kommer inte förstå. Det är knappt att jag fatta vad vi lekte... Kul va det iallafall. Sen en backträning på 50 minuter vilket behövdes. Det var hästarna som backträna och inte vi. Men det förstod ni nog.
Ha en trevlig kväll och glöm inte att kika in imorgon.
Klara


Pris VS Kvalité

vad tycker ni spelar mest roll?
tycker ni att det är viktigare att saken ni köper är dyr, än att den har bra kvalité?
 
 
//Ponnysisters

Kvinna avled vid uteritt

En kvinna avled i Karlstad när hon red ut, läs vidare här:
http://www.hippson.se/blogs/Hippsonredaktionen/det-kom-ett-viktigt-brev-till.htm
//ponnysisters


Säljes!!

Våran vän Ylva säljer sina bruna senskydd aldrig använda för 800:- storlek COB. Om någon är intresserad så kan ni kontakta dom på [email protected]. Har själv sådana skydd och jag tycker dom är jätte bra, så rekommenderar dom.

Klara


Arrak

Invigning av nya täcket som köptes på GBG Horse Show. Bättre och finare än jag trodde. Lille plutten :) kommer en video blogg snart tror jag, då vi kommer att berätta lite nyheter eller idén jag kom på igår. Håll utkik ;)

Klara


Ponnyakuten

kör så som vi gjorde med bloggkmapen, ni var superduktiga på att kommentera också, så fortsätt med det! För er som såg ponnyakuten. 
Hur tyckte ni det var från skala 1-10 (1=dåligt 10=superbra!)
har ni själva ett "problem" med eran häst, så ni skulle kunna tänka vara med i ponnyakuten med?
tycker ni denna sesången var lika bra som den förra året?
 
 
//Ponnysisters

Morgon alla!!

Sitter här med min dagliga kopp te och funderar på allt. Tänker även att en tävling eller giveaway ska komma snart men vet inte riktigt vad vi ska ha för tävlingar. Ni är ju några stycken där ute och nu tänker jag fråga efter era förslag. Ni får gärna kommentera vad ni vill ha eller se för tävlingar på våran blogg nu och i framtiden. Vi uppskatar alla kommentarer ni skriver så tack så mycket. Glöm inte ge förslag på tävlingar så kanske det är just din idé vi väljer.

Kram all härliga människor,
Klara

Fick bli en gammal bild idag. Hoppas det inte gör något :)


ninjas avsked

kan tänka mig att det inte fanns många torra ögon i scandinavium när ninja avtackades. Jag var ej där själv men kan tänka mig det, för er som inte heller var där, här är en liten film från ninjas avsked i scandinavium:
  
 
själv tycker jag filmen är underbar!
 
//Sofie

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu